Powered By Blogger

вторник, 13 май 2014 г.

ДПС котка Делян Пеевски с “концерт почерпка”

ДПС кани избирателите си на “концерт с почерпка” и включва в списъка на политиците, които трябва да агитират и Делян Пеевски. Информацията се разпространи бързо в редица медии. Новината разбира се е, че се обявява присъствието на г-н Пеевски, който от много време никакъв го няма и е меко казано като призрак. Въпреки че човек трудно би успял да не го забележи. 
Самата партия нищо не знае за неговото местоположение и за евентуални негови обществени прояви. Затова от ДПС са се изхитрили и са направили предизборен “концерт с почерпка”. Надеждата им е, че г-н Делян ще е огладнял и ще мине поне за малко да бодне по едно, до минимум десет, кебапчета. Партията е осигурила да има и музика за душата, че ако случайно техният блуден син се появи да се завърти повечко омаян от гласа на Чичо Тони (Тони Стораро). Всички се надяват ориенталските ритми да отворят апетита му, като по този начин го задържат около избирателите си.
В плана на ДПС обаче има малка пролука, защото песните на Тони, Джамайката и оркестър ‘Фантазия” могат толкова много да разядат наш Делян, че да не остане кьораво кюфте за гласоподавателите. Разбира се, не можем да отречем на г-н Местан, че поне се опитва по някакъв начин да примами своя подопечен (или шеф, не знам точно), за да каже две-три думи на хората.

Няма коментари:

Публикуване на коментар