Powered By Blogger

неделя, 26 юли 2015 г.

Всички сме се вкарали в баси филмите!


Признавам си, взех заглавието и се вдъхнових от една снимка в социалната мрежа. Обаче, така си е по дяволите, всички наистина сме се вкарали в баси филмите. Някои направо са главни герои в сериали, сеш`се!? Все пак не бива да съдим прекалено строго, да бъдеш във филма е много по-лесно, отколкото да бъдеш себе си, да се изправиш срещу проблемите и да се справиш с тях.

Животът бил гаден и скапан…така ли!? Fuck U. Спри филма и се стегни, ако не можеш, помоли някой да те фрасне здраво, за да се освестиш. Животът е гаден, но за хубавото трябва да имаш очи и душа, а ти ако нямаш – жалко за теб. Хубавото е в разговора с най-хахавия ти приятел, който е толкова странен, колкото и ти. Хубавото е в излежаването „още пет минути“ сутрин преди работа. Хубавото е в спомените. Хубавото е в любимата ти манджа, която ядеш един път в месеца. Хубавото е зад ъгъла, на покрива вечер, през лятото, на Коледа. Хубавото е, когато ставаш и лягаш с мисълта за нея/него, а тя/той да не знае. Хубавото е да мечтаеш. И още прочие много хубави работи има, в това съм сигурен.

Няма истинска любов, тя/той не ме иска…така ли!? You are so Lame, really. Ами защо не пробваш да спреш да се оплакваш и да действаш. Разбери какво искаш на първо време, след това направи, каквото е необходимо и се дръж като истински мъж/жена, а не като лапетия и мекотело, да не си на 15? Ако си от онези, дето вярват на сладникавите, американски, романтични филмчета ( с които толкова ми харесва да се разтоварвам ), направо ще си умреш сам/а. Това е Холивуд, мой човек, в реалния живот не се случват тези неща. Излез от този филм, веднага махни касетата от видеото, че я превърташ вече за стотен път.

Велик/а съм, баДка съм, VIP, world famous star, G, rider и etc… така ли!? Чувал ли си приказката – Всеки батко си има батко? You are nobody! Освести се малко бе човек. Ако си такъв, дори не си струва да обяснявам какво трябва да направиш и че трябва да се промениш. Живей си мишкарския живот, щом ти харесва, само не ме занимавай с глупости, не ми е до теб, под нивото си ми.

България е ужасна, махам се оттук и отивам в чужбината…!? DFQ, man? На лесното всеки знае, не е ок да е трудно и гадно, нали, само че, както казва безсмъртният Джоко Росич, лека му пръст: „…Чакайте, бе хора! Там не е било вечно хубаво, направили са си го. Което ще рече „Абе, копелета, дайте да запретнем ръкави, и при нас ще стане хубаво“. Да вземете да се стегнете и да се опичате акъла, стига сте циврили…моля ви, искрено ви моля, не искате ли да живеете в нашенски си, хубав филм, като онези старите, черно-белите...?

Знам всичко и мога да наливам с фунията в на хората главите, защото съм по-добър от тях…!? Are u superhuman or what? Това са камъни в моята градина. Никой не знае и не може всичко. Никой няма право да се меси на другия, освен ако не му е поискана помощта или съвета. Да си дървен философ е тегава професия. Никой не е перфектен и ако не харесваш някого просто стой далеч от него. Всеки има право да бъде всякакъв, ако ти се намеси в твоя живот, само тогава имаш право да действаш, но не и иначе. Гледай себе си, влез в обувките на другите и си дръж устата затворена – това ще е най-доброто, което можеш да направиш и спри да си мислиш, че ще станеш велик. Може и да станеш… ама друг път…в друг филм!


Хайде приятелю, излез от видеотеката, торентите и слез долу на земята, че както намериха наскоро нова, може и да ти е за последен път преди да си помислиш, че си Аватар или Дарт Вейдър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар