Powered By Blogger

петък, 20 юни 2014 г.

DMS Bulgaria

За пореден път се видя, че в България не съществува държава. Наводнения, разрушения, жертви и никаква политическа отговорност, за сметка на политическо замеряне с обвинени, трупане на предизборен рейтинг и култови изказвания на висши ръководни фигури ( “виждате как понякога времето прави "неприятни шеги" ). Ако загубата на човешки живот, дом и прехрана е шега, то кое не е за Вас? Надявам се никога да не разбера отговора на този въпрос…

Помогнете на България, пратете sms с текст DMS Bulgaria на номер 666, такса няма да Ви бъде начислена с изключение на църковните служители!

Моля ви, направете го, помогнете, както се вижда  това е единственият работещ начин да се справим с проблемите ни. Силата е във вашите смс-и! Те са помогнали да се случат толкова много животоспасяващи операции, купили са купища лекарства, инвалидни колички и животоподдържаши системи, давали са надежда на деца в неравностойно положение, строили са домове - разрушени от наводнения и свлачища и още, и още и продължават да го правят сега, отново успешно, в помощ на Варна и Добрич.

Организация DMS Bulgaria, с удоволствие иска да Ви покани на концерт, който ще има за цел събирането на средства за България. В събитиято ще участват редица известни личности, певци и актьори, някои от тях ще дарят 100 лв за каузата, а други ще се откажат от хонорара си за участието. Не пропускайте това събития, то е в името на бедстващата ни страна.
Гвоздеят на програмата ще бъде група Ъпсурт с новия си хит - “Животът ми е DMS”.

Средствата събрани от смс-и, помощи и концерта ще бъдат използвани за:

- Обучение на DMS политици;
- Написване на DMS Конституция;
- Създаване на DMS партии;
- Организиране и структуриране на DMS институции;
- Реформа и изграждане на DMS финансова, социална, образователна, съдебна, външна и прочие политики;
- Изграждане на DMS бъдеще

Моля, дарете Вашите спестявания, нека изградим едно още по-силно DMS общество, нека направим България една силна, стабилна и развиваща се DMS държава.


П.С. Всеки въодошевил се от идеята, моля да осъзнае иронията в текста и да не праща на вятъра парите си със sms на номер 666 и текст DMS Bulgaria !!!


http://dnes.dir.bg/temite/tag_mnenie/-129903/mnenie/16908964

Няма коментари:

Публикуване на коментар